Blog

Onicorn Yenilendi!

Onicorn olarak kurulduğumuz günden bu yana iş süreçleri için yazılım, teknoloji danışmanlığı ve sistem entegrasyonu çözümleri sunmaktayız. Geçen süre boyunca ürün ve hizmetlerimizde teknolojiden yararlanmayı her zaman ön planda tutarak yüksek verimlilik sağlamayı hedefledik. Şimdi ise değişen dünya ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yenilendiğimizi duyurmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Markamızın yenilenme çalışmaları sonucunda Onicorn ismini korurken, yenilenen logomuzla sizlere yeniden merhaba diyoruz. Mevcut hizmetlerimize alanında uzman ekibimiz ile sistem entegratörlüğünü de dahil ediyoruz.

Tüm ihtiyaçlarınızı öncelikle derinlemesine analiz ediyor ve sonrasında yenilikçi bir yaklaşım ile teknoloji destekli çözümler sağlıyoruz. Müşteri yönetimi, tedarik zinciri, operasyonel verimlilik ve daha pek çok alanda arzu ettiğiniz sonuçları elde etmeniz için gelişmekte kararlıyız. Güvenlik çözümleri, Ağ çözümleri, Santral ve Voip hizmetleri, Kurumsal sistem çözümleri ve Lisanslama çözümleri başlıklarını sistem entegratörlüğü sayesinde bir arada buluşturuyoruz. Birbirine entegre edilen sistemler ile birlikte BT çözümlerinin tasarlanmasından analizine kadar her adımda yaratıcılık ve esneklik kazandırıyoruz.

Teknik ekibimizin sistem entegratörlüğü yetkinliği sadece çözümlerimizle de sınırlı kalmıyor. Geçmişte verdiğimiz danışmanlık, yazılım geliştirme, dış kaynak (outsource), destek ve dijital dönüşüm hizmetlerine de sistem entegratörlüğünü ekliyoruz. Böylece yenilenen hizmet yapımızla süreçleri çok daha efektif kılmanıza yardımcı oluyoruz. Yeni nesil teknolojiden yararlanarak tasarladığımız çözümler ile iş süreçlerinin verimini uçtan uca yükseltmenizi sağlıyoruz.

Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana olduğu gibi yenilenen yüzümüz ve hizmet yapımızla bugün de en iyisine ulaşmanız için yanınızdayız. Dinamik ve tecrübeli teknik ekibimizin sistem entegratörlüğü yetkinliği ile hızlı, yaratıcı ve esnek çözümlerimizi bir üst seviyeye taşıyoruz. Değişen dünya ihtiyaçları ve teknoloji altyapılarını analiz ederek geleceğe daha emin adımlarla yürümenizi istiyoruz. 2022 yılındaki yenilenme çalışmalarımız ışığında Onicorn olarak teknoloji çözüm ortağınız olduğumuz için büyük bir heyecan duyuyoruz.

Author

admin

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir